Laden…

WAARSCHUWING: CONTAINERDIEFSTAL

Let op! Recent zijn in Noord-Brabant diverse meldingen ontvangen van diefstal van (geladen) containers. Het gaat om situaties waarbij een vrachtwagen uw privéterrein oprijdt, een container oppakt en deze vervolgens op de trailer zet en weer wegrijdt.

In sommige gevallen doet de chauffeur zich voor als uw afvalverwerker of komt de chauffeur volgens contract of afspraak bij u het oud metaal ophalen. Er zijn ook gevallen waarbij de chauffeur zich überhaupt niet meld en ongevraagd uw terrein oprijdt. De verdachte kentekens van de betreffende vrachtwagens zijn door het Parkmanagement doorgegeven aan de politie en collectieve beveiligingspartijen op uw terrein.

Wees alert bij onbekende vrachtwagens of chauffeurs en vraag de chauffeur desnoods om een bewijs wanneer u de situatie niet vertrouwt. Deel dit bericht met uw medewerkers en vraag om afwijkende situaties direct te melden.

BEKIJK HIER HET ARTIKEL VAN HET BRABANTS DAGBLAD